Услуги – Propy Rent - Управление на имоти
гр.София, ул. Кричим 78
Понеделник – Неделя 24/7
+359 876 6611 43
info@propyrent.com

Услугите, които предлагаме

Профил на имота

Като специалисти в тази област се стараем имотът ви винаги да е перфектно позициониран във всички платформи – (Booking.com, Airbnb.com, Еxpedia и др.), а използвайки всички модерни маркетинг инструменти целим да привлечем най-правилните и подходящи гости. Оптимизираме цената спрямо сезона, търсенето, близките хотели, конкурентни имоти и на база вече донесен приход.

Професионална фотография

Основен фактор за това имотът ви да привлича гости са снимките. Ако имате снимки високо качество, които отгварят на стандартите ще използваме тях, ако ли не ще осигурим професионално заснемане.

Интериорен дизайн

След първоначалния оглед на имота ви, заедно ще обсъдим как можем да оптимизираме дизайна, обзавеждането и оборудването, за да го направим максимално привлекателен. Не поставяме изисквания към вас, но силно препоръчваме. Нашите съвети насочени към инвестицията в обзавеждане е хубаво да бъдат последвани, с цел да отговорим максимално на стандартите и нуждите на вашите клиенти.

Водене на комуникация

Денонощно сме на разположение, както за гостите, така и за собствениците. Част от нашият екип води комуникация във всички платформи, като отговаря на запитвания за предстоящи настанявания и откликва на нуждите на настоящите клиенти. Не допускаме да има пропуснати запитвания или неосигурена помощ.

Настаняване с персонал

Ние сме вашите очи и уши по време на почистване, настаняване и напускане на гости. Така винаги сме на разположение и можем да реагираме на момента.

Почистване и поддръжка

Най-важната цел е да правим всичко вместо вас и да пестим вашето време, както и да правим всичко възможно да получавате максимален приход. Поддръжката и почистването са основен приоритет за нашите гости. Качеството следва да бъде безкомпромисно и ние следим и отговаряме да бъде точно такова. Имаме екип за почистване, както и такъв за отстраняване на дребни повреди, в случай на нужда имаме и фирми – партньори, на които могат да се възлагат конкретни задачи, под нашето непосредствено наблюдение.

Сигурност и охрана

Най-трудно се печели доверието за този елемент от краткосрочното отдаване, но опитът, който имаме ни помага да бъдем максимално добри в осигуряването на сигурност и охрана за вашия имот. Предлагаме имуществено застраховане, инсталиране на видео наблюдение и детектори за шум.

Предимства

Гарантирана по-висока доходност спрямо дългосрочното отдаване под наем!

Сигурност за вашия имот!

Сред основните предимства на краткосрочния наем са, че туристите рядко готвят, рядко се хранят в жилищата и държат на изключителната, безкомпромисна чистота.

Ще поддържаме вашето жилище чисто, подредено, защитено, с платени консумативни разходи и разходи по общите части на сградата.

Ще комуникираме с управителя на етажната собственост, съседи и всички институции с които се налага.

Ще подготвим безплатно всички счетоводни документи, свързани с получените от вас приходи от имота.

Ще помогнем, за това да внесем повече уют на вашите гости.

Ще посрещаме и изпращаме гостите 24 часа, всеки ден.

Цена на нашите услуги

20% от приходa на имота